You are hereForums / Tokyo Hackerspace Website / Website Bugs / New message icons not always indicating

New message icons not always indicating


2 replies [Last post]
MRE
MRE's picture
Offline
Joined: 07/20/2009

A problem I have noticed with the forums:

Container and Forum icons do not always switch to the icon indicating new messages or threads.
When you are actually browsing the forum, in which the thread titles appears, it is obvious (as the thread is marked with something like "1 new message".)
But in the Forums root (in which all containers and all sub forums are listed, but not sub threads) there is often (but not always) no indication that a container has a forum containing threads with new messages...

Only containers with forums in which a NEW THREAD exists are being marked marked.

It makes it hard to know which ones to check, and I end up checking every container and every forum, since I dont always know which have been updated.

akiba (not verified)

The icon changes so that its a folder with a star. The "X new message" alert doesn't seem to exist anymore.

MRE
MRE's picture
Offline
Joined: 07/20/2009

:/ well.. checking via the "Recent Posts" link seems to work best for me... for now.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Tuesday (7:30 PM)
Open House Meeting
水曜日 (7:30 PM)
日本語 Meeting

« March 2017 »
SunMonTueWedThuFriSat
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

twitter / TkoHackerSpace

Syndicate content